Noviteti


PEVONIA Spa tretmani


Spa tretmani by PEVONIA

Shen Medical Spa je u svoju bogatu ponudu uvrstio vrhunsku organsku spa kozmetiku za lice i telo, Pevonia Botanica.

Prepoznavši kvalitet i holistički koncept koji prati Pevonia Botanica, Shen na ovaj način zaokružuje svoj put prevencije i unapređenja zdravlja. 

Spojem vrhunske freeze-dried tehnologije i potpuno prirodnih, ručno branih sastojaka ova kozmetika, ne samo da se izdvaja od ostalih već se potpuno uklapa u filozofiju našeg poslovanja, dugoročnim efektima, bezbednosnim profilom i užitkom koji pruža.

Svaki tretman je putovanje, magični spoj lekovitih darova prirode i čudesnog dodira terapeuta koji Vas preko aromatične vulkanske magme, algi i elastina iz najdubljih mora, kavijara i sokova tropskog bilja vodi kroz čudesan svet boja, mirisa i dodira do esencije života.
PEVONIA JE ORGANSKA KOZMETIKA VRHUNSKOG KVALITETA

Pevonia kozmetiku preporučuje savremena dermatologija. Kozmetika je zasnovana isključivo na prirodnim supstancama koje su ekstrahovane savremenom tehnologijom.

KOZMETIKA SA VIDLJIVIM EFEKTIMA ODMAH NAKON TRETMANA

Vraća prirodni sjaj kože. Pruža psihofizičku relaksaciju uz prirodnu aromu.

PEVONIA JE SVETSKI LIDER U PROFESIONALNOJ NEZI KOŽE

Dobitnik najprestižnijih svetskih nagrada u industriji lepote i nege lica i tela.


Saznajte više...
Your Bridal Spa

Sutra reci « DA » , večeras neka ostane « ZAUVEK »!  -  Your Bridal Spa Day by Shen

Još jedno "DA", još jedan BRIDAL SPA DAY!


Evocirajte najlepše trenutke svog devojaštva i neraskidivih prijateljstava. U atmosferi ekskluziviteta, priuštite sebi trenutke opuštanja i radost što ste žena kroz nezaboravno, nežno i intimno druženje.

Urbanïya
Urbanïya by Shen


Ako ste pobornik well-beinga, ako niste wannabe pristalica, ako vam je suština važnija od forme, ako ste spremni da samo jednim napravljenim korakom iskoračite u potpuno novu well-being dimenziju, onda je Shen Medical Spa Centar pravo mesto za vas.

 

Ako volite putovanja i mesta koja odišu ličnim pečatom, konceptom, estetikom i ljubavlju malih porodičnih biznisa. Ako volite vrhunsku uslugu, moderno i inovativno. Ako vas fascinira spoj prirode i vrhunske tehnologije. Ako u spoju različitosti možete da osetite savršenstvo. Ako mislite da je manje više.


Ako mašštate da nakon posla odete iz grada, ali vam obaveze to ne dozvoljavaju. Ako prižželjkujete opušštanje, nežžan i isceliteljski dodir, kontakt s prirodom, efekat prirodnog lečiliššta u urbanim uslovima, holistčki balans i jošš mnogo toga; ulazak u privatno more, Float Spa relaksacionu antistres terapiju i holističke masažže će vas potpuno opčiniti!


Float Spa je seansa senzorne deprivacije sa ulaskom u Theta stanje meditacije koja reprodukuje efekte Mrtvog mora na organizam ima blagotvoran i isceliteljski učinak. Efektom potpunog mentalnog i fizičkog resetovanja organizma, ovo spektakularno putovanje u svet iskonske tame, kreativnog univerzuma i beztežžinskog stanja predstavlja jedinstveni oblik relaksacije i revitalizacije.


Dizajniran i skrojen po meri urbanog, profesionalnog čoveka, visokih hedonističkih i estetskih kriterijuma Shen Medical Spa Centar je prvi medical spa u Srbiji. On nije wellness centar i ne nudi vam da budete viđeni. Naprotiv, Shen je mesto gde žželite da pobegnete od svih i od svega. Da budete sami u svojoj intimi. Shen omogućava da skrojite program opušštanja kakav vi žželite. 

Fotografije © Jelena Mitrović  

Kreativa i model © Jelena Višnjić / Diotima blog."Promeni misao, otkrij svoju savršenu figuru"

Shen Medical Spa Centar Vam predstavlja novi, ekskluzivni program održivog mršavljenja pod nazivom ”Promeni misao - otkrij svoju savršenu figuru”.


Ovaj prvi i jedinstveni holistički program svesnog oblikovanja tela objedinjuje potrebu za postizanjem emocionalnog balansa, unutrašnjeg zdravlja i spoljašnje lepote.

Nastao je kao plod dugogodišnje saradnje Aleksandre Ubović, Heal Your Life coacha po metodi Louise Hay i utemeljivača holističkog pristupa zdravlju i lepoti kroz koncept Aesthetic Shen Medical Spa centra, dr Biljane Đorđević.


Posebnost ovog programa leži u spoju grupnog i individualnog pristupa koji uključuje uvodno upoznavanje fiziologije mršavljenja, grupne radionice “postani i ostani zauvek vitka” po metodi HYL i individualno skrojene najsavremnije medicinsko-estetske procedure.


Rad započinjemo HYL radionicama u formi grupe kako bi pomogli jedni drugima da se otvorimo i sagledamo problem iz više uglova, osnažili želju za uspehom i osvestili svoju emocionalnu glad. Koristeći veštine afirmacije za postizanje samopouzdanja i ljubavi prema sebi motivisaćemo Vas da najpre postignete željene rezultate, a zatim odete korak dalje. 


Održivost rezultata stvar je mentalne spremnosti i holističkog balansa, što zahteva individualno skrojen pristup svakom klijentu. Individualni program sadrži:

 • Float Spa® terapiju koja potencira razvoj veština vizualizacije, samopouzdanja i afirmacije, glavnih okosnica HYL metode. 
 • Selekciju medicinsko-estetskih procedura koje potpomažu fiziološki proces topljenja masnih naslaga i zatezanja kože- EXILIS radiotalasnu terapiju i VIB anticelulit masaže.

Radionice pod sloganom ”Promeni misao- otkrij svoju savršenu figuru” osvestiće Vašu ženstvenost, daće Vam uvid u unutrašnju suštinu i skrivene potencijale Vaše ličnosti, indukovaće i pojačaće Vašu volju, istrajnost i samopouzdanje rezultirajući dugoročnim ostvarenjem Vaših estetskih, emocionalnih i wellbeing ciljeva i što je još važnije prevencijom unutrašnjeg zdravlja jedinog uslova za spoljašnju lepotu! 


Dr Biljana Đorđević

Aleksandra Ubović
PROGRAM


Grupni deo programa se odvija svakog četvrtka od 18-21h i čine ga četiri radionice po HYL metodologiji Louise Hay, jedne od vodećih ličnosti na polju ličnog razvoja i motivacije.


Teme koje na radionicama obradjujemo su:

 • Šta je to emocionalna glad i zbog čega ustvari posežemo za hranom i kada nismo zaista gladni
 • Zbog čega su važne emocije i na koji način se ”nosimo” sa njima
 • Kako razlikovati zdrav apetit od žudnje za hranom
 • Emocionalne i duhovne veštine koje su vam potrebne za održavanje zdravog tela
 • Šta su afirmacije  i vizuelizacije i kako ih koristiti u cilju postizanja vaše savršene figure
 • Šta znači voleti sebe i kako pronaći u sebi snagu za donošenje zdravih odluka u ishraniIndividualni deo programa se odvija po principu zakazivanja termina dva puta nedeljno, u narednih četiri do šest nedelja i podrazumeva:

 • Jednu Float Spa® terapiju: seansa plutanja, koja mehanizmom senzorne deprivacije smanjuje uticaj stresa na organizam, uvodi Vas u Theta fazu meditacije i za posledicu ima smanjenje lučenja hormona stresa, noradrenalina i kortizola koji utiču na metabolizam i imuni odgovor organizma. Takođe poboljšava vaskularizaciju, detoksikaciju i oksigenaciju organizma. Osim porasta hormona sreće i podsticanja samopouzdanja sinhronizacijom moždanih aktivnosti, ova seansa snažno potencira vežbe vizualizacije koje učimo na HYL radionicama.
 • Četiri EXILIS Radiofrekventne terapije već nagrađivana Exilis radiofrekventna tehnologija sa inkorporiranim ultrazvukom, zajedničkim učinkom UZ i elektromagnetnog polja, postiže efektno smanjenje fibroze, razbijanje celulita, povećanje propustljivosti adipocita i njihovu prirodnu lipolizu-razgradnju triglicerida na vodu, glicerol i slobodne masne kiseline. Obim se smanjuje, efekat narandžine kore nestaje, a kolagena vlakna obnavljaju dajući dugotrajne efekte zatezanja kože.
 • Šest VIB anticelulit tretmana Ericson Laboratorije-sa šok efektom nalik ultrazvuku na masno tkivo i celulit je specijalno dizajnirana linija proizvoda sa ciljem da potencira i produži efekte radiotalasnog liftinga. Izuzetno dobri efekti koje postiže na uklanjanju fibroznih vlakana i tvrdokornog celulita u odmakloj fazi razvoja, javljaju se već nakon četvrtog tretmana i traju mesecima. 
PROGRAM - « Promeni misao, otkrij svoju savršenu figuru »

 • Life coaching
 • Float Spa®
 • VIB Anticelulit masaže
 • EXILIS radiotalasna terapija


Program traje 4 nedelje, svakog četvrtka od 18 do 21h,

od 21. maja 2015.


Cena programa: 60.000,-RSD


Grupe do 6 učesnika


Prijave putem telefona: 069 3241726 ili mejlom: medicalspa@shen.rsPlutanje

50 NIJANSI RELAKSACIJE

SHEN 50 nijansi relaksacije foto


Doživite do sada neostvareno iskustvo relaksacije!

Priuštite sebi jedinstveni osećaj lebdenja, osećaj tela kao čiste energije, spojite se sa univerzumom, evocirajte lepo, ostvarite neostvareno.

Doživite vaseljensku ljubav, erotičnost trenutka, lepotu emocionalnog i fizičkog sklada, putujte svojom podsvešću, ostvarite sebe, volite sebe.

神 SHEN Medical Spa 

© SHEN Medical Spa 2014