Holističke masaže


Body Energy - tretman osveženja

Mešavina ulja i ekstrakta visokog antioksidativnog dejstva obogaćenih vitaminom C stimulisaće osećaj blagostanja i balansirati misićni tonus vašeg tela. Ova masaža umanjuje fizički umor, poboljšava vitalne snage organizma i otpornost na spoljašnji stres.


Mind Relaxing - anti stres tretman

U uslovima velikog stresa koji generiše umno zamaranje i napetost, oslobađa se velika količina katabolita i endogenih slobodnih radikala koji izazivaju generalizovanu mišićnu napetost, iritaciju na površini kože i dovodi do slabljenja imunih i vitalnih snaga organizma. Baziran na umirujućem, ublažavajućem, vazo-zaštitnom i modularnom delovanju, jača odbrambene snage. Kožu čini ujednačenijom, mekšom, a Vama daje prijatan wellness trenutak.


Soul Regenerating - tretman za obnavljanje snage duha

Za stanje velike emotivne iscrpljenosti i umora koji dovodi do opšte telesne iscrpljenosti. Idealan za obnavljanje optimalne hidratacije i aktiviranja metabolizma kože. Revitalizirajuće ulje, savršeno za stimulisanje uma i tela doprineće potpunom osećaju opuštenosti tokom masaže, a koži podariti osecaj  pravog blagostanja. 
神 SHEN Medical Spa 

© SHEN Medical Spa 2014