Tretmani za njega


TRETMANI ZA NJEGA

Tretmani posebno kreirani za muškarce. Za negovan izgled, mladalački sjaj i svežinu kože!


TRETMANI LICA 

 • SKIN FIT CAVIAR  za njega
  Anti-age tretman sa čistim ekstraktom kavijara posebno kreiran za muškarce. Vidljivo ublažava bore, umiruje iritacije, povećava tonus i elastičnost kože. Daje licu negovan izgled vraćajući  koži mladalački sjaj i svežinu!
 • DE STRESS EYE
  Specijalna maska sa ginko bilobom za « umorno » područje oko očiju. Otklanja tamne kolutove, smanjuje natečonost, osvežava, podstiče perifernu cirkulaciju. Daje licu odmoran i svež izgled.


TRETMANI TELA 

 • TRETMAN AROMATIČNIM BLATOM
  Tretman na bazi mineralne vulkanske magme i eteričnog ulja bora. Blato stimuliše cirkulaciju i na taj način opušta mišiće i ima izražen anti-stres efekat.
 • TRETMAN ALGAMA
  Terapeutsko pakovanje algama detoksikuje, mineralizuje i intenzivno hidrira kožu. Pakovanje na bazi mikroniziranih toplih algi oslobađa telo toksina i stresa.

OPIS TRETMANA


Lice: 

SKIN FIT CAVIAR za njega

Skin Fit je anti-age tretman kreiran po specijalnoj formuli za podmlađivanje muškaraca. Escutox je osnovna supstanca u preparatima koja je zasnovana na ekstraktu hibiskusa. Escutox je visokokoncentrovan u preparatima koji se koriste u tretmanima i integrisan po formuli koja za osnovne efekte ima saniranje negativnih procesa na koži lica prouzrokovanih prirodnim procesom starenja. Pored saniranja nastalih posledica preparati u značajnoj meri usporavaju procese starenja. Escutox se u dermatologiji označava i kao prirodni botoks. Tretiranjem kože lica muškaraca escutox-om saniraju se bore nastale kontrakcijom mimičnih mišića lica. Posebno je efikasan u saniranju mimičnih bora na čelu i oko očiju.

Ekstrakti hibiskusa su integrisani u preparate freeze-dried tehnologijom, koja predstavlja najbolji i najskuplji način proizvodnje. Tehnologija omogućava da se ekstrakti hibiskusa sačuvaju bez konzervansa.

Pored escutoxa u preparatima se nalaze i ekstrakti kavijara, kolagena i elastina. Oni dodatno značajno pospešuju prirodnu regeneraciju ćelija u koži, stvaranje elastičnih i kolagenskih vlakana. Takođe, dubinski hidriraju kožu.

Nakon tretmana koža je vidno zategnuta, vraćena joj je svežina, a bore su vidno ublažene. Tretman se opisuje kao dokazano efikasan postupak podmlađivanja muškaraca.

Ključni sastojci:

 Hibiskus i oligosaharidi

 Ekstrakt kavijara

 Ekstrakt morskih algi

 Morski kolagen

 Morski elastin 

Efekti:

 Podmlađivanje

 Obnavljanje i hranjenje kože

 Zaglađuje bore

 Jača elastičnost

 Obezbeđuje blistavost

 Vraća svežinu

Trajanje tretmana: 60 min.


Telo: 

DETOX & ANTI-STRES tretman sa aromatičnim blatom

Tretman aromatičnim blatom nanosi se na celo telo. Blato koje je osnovni preparat tretmana je na bazi mineralne vulkanske magme i eteričnih ulja bora. Holistički pristup lečenju crnom magmom datira još iz drevne civilizacije. Blato stimuliše cirkulaciju i na taj način opušta mišiće i oslobađa leđa od bola.

Tretman utiče na opuštanje tela i ima izražen anti stres efekat. Treman pomaže kod povreda, reumatskih problema, bolova u mišićima i relaskira nakon dugog sedenja na radnom mestu. Tretman je namenjen klijentima koje žele psihofizičku relaksaciju prirodnim aromatičnim blatom i oporavak tela usled radnih napora i dugog sedenje.

Pored svog anti-stres dejstva, zbog velike količine enzima, tretman ima i antibakterijsko i protivupalno dejstvo pa se može primenjivati kod aknaste kože leđa.

Tretman je idealan za osobe koje imaju hronične bolove, izazvane reumom, artritisom, kao i za oporavak tela i zglobova nakon sportskih ili drugih povreda.

Ključni sastojci:

 Prirodno blato

 Eterično ulje bora 

Efekti:

 Leči

 Oslobađa bol

 Detoksifikuje

 Ima anti stres dejstvo

Trajanje tretmana: 50 min.
神 SHEN Medical Spa 

© SHEN Medical Spa 2014