Premium Skindesign 4D

REVIDERM Premium SKINDESIGN 4DREVIDERM Premium SKINDESIGN 4D linija Vam pruža upliv u novu dimenziju nege kože.


Prirodni proces starenja veliki je izazov za nauku i kozmetologiju, iako ne može biti zaustavljen, mnogi biološki procesi koji su u njega uključeni mogu biti kontrolisani i unapređeni.

REVIDERM premium skindesign 4D nudi jedinstvenu visokokvalitetnu i efikasnu negu, postavljajući nove standarde u borbi protiv starenja kože. Ova visoko-efikasna tehnologija kombinovana je sa aktivnim kompleksom agenasa AGF -anti glikozilacijskom formulom. AGF inhibira proces glikozilacije proteina i stvaranja krajnjih produkata glikozilacije koji su zajedno sa slobodnim radikalima osnovni agensi starenja kako na nivou vitalnih funkcija tkiva, tako i na celularnom nivou. Stabilizacija, protekcija i prezervacija proteinskih vlakana je osnova dejstva Premium skindesign 4D formule u zatezanju kožne teksture i njenom konturisanju.

AGF sprečava proces glikozilacije kolagena i elastina, sprečavajući njihovu rigidnost i gubitak elastičnosti kože. Ovaj proces održavanja savitljivosti i elastičnosti kože, naziva se oblikovanjem.

REVIDERM premium skindesign 4D deluje preventivno i efikasno inhibirajući lanac reakcija glikozilacije proteina na nivou ćelija. 


Ekskluzivni tretman 4TH Dimension 

Opustite se, osećajte se dobro u profesionalizmu terapeuta koji će Vas uvesti u svet inovativnosti u kozmetici. Osetite izbliza šta znači dobiti visoko efikasnu negu kože kombinovanu sa ustanovljenim iskustvom Vašeg terapeuta. Osetite jedinstven, inovativni tretman 4D Skin contouring koji neguje sva čula i ujedno predstavlja intenzivnu terapiju smanjivanja bora, učvršćivanja vezivnog tkiva i usavršavanja kožne teksture. Opuštajući ritual uživanja, kombinovan sa visokoefikasnom negom daje vidljive rezultate i osećaj komfora.

Za nekoliko minuta, dobićete vidljive rezultate ravnanja bora, obilato hidriranu kožu saturisanu mineralima.


U cilju održavanja i postizanja što boljih rezultata, svi Reviderm academy profesionalni tretmani mogu i trebaju biti podržani odgovarajućim, tretmanu i tipu kože specifičnim visokokvalitetnim terapijskim proizvodima namenjenim za produženu, kućnu negu koje možete naći u našem Centru.
神 SHEN Medical Spa 

© SHEN Medical Spa 2014