Float SPA® kabina

"Najvažnije je da tank za plutanje nije hipotetički laboratorijski fenomen, već vidljiva, dokazana tehnologija" 

Dr Henry Adams – National Institute of Mental Health (Washington)Predstavljamo vam našu Float SPA kabinu za plutanje, dizajniranu i napravljenu sa ciljem postizanja maksimalne relaksacije i odmora. Industrijski i korporativni dizajneri su inspirisani kamenjem koje slobodno leži na peščanoj plaži dizajnirali Float SPA koncept. Njihova inspiracija su bili priroda, spokoj, balans, harmonija. Podržavajući tonove i boje zemlje, organske forme, prirodni materijal i dopadljiv izgled stvorili smo superiornu relaksaciju. 


Savršena higijena za potpunu satisfakciju klijenata


Osnova za savršenu higijenu je sistem tretiranja i prečišćavanja vode koji omogućava veći broj uzastopnih upotreba u toku dana, kako bi svaki korisnik mogao iznova da uživa u higijenski besprekornoj sredini za potpunu satisfakciju klijenata.

Sistem je rezultat dugogodišnjeg razvoja i rada tima eksperata. Pre i posle svake seanse, celokupni volumen vode se dva puta prečišćava upotrebom četiri različite metode. U periodu van upotrebe, voda automatski cirkuliše i prečišćava se više puta dnevno.

Proces prečišćavanja vode se sastoji iz hemijskih, fizičkih i mehanickih metoda postižuci perfektan rezultat. Zahvaljujući antibakterijskom materijalu same kabine i dezinfekciji nakon svake seanse obezbeđena je besprekorno čista sredina za plutanje.

神 SHEN Medical Spa 

© SHEN Medical Spa 2014