Urbanïya
Urbanïya by Shen


Ako ste pobornik well-beinga, ako niste wannabe pristalica, ako vam je suština važnija od forme, ako ste spremni da samo jednim napravljenim korakom iskoračite u potpuno novu well-being dimenziju, onda je Shen Medical Spa Centar pravo mesto za vas.

 

Ako volite putovanja i mesta koja odišu ličnim pečatom, konceptom, estetikom i ljubavlju malih porodičnih biznisa. Ako volite vrhunsku uslugu, moderno i inovativno. Ako vas fascinira spoj prirode i vrhunske tehnologije. Ako u spoju različitosti možete da osetite savršenstvo. Ako mislite da je manje više.


Ako mašštate da nakon posla odete iz grada, ali vam obaveze to ne dozvoljavaju. Ako prižželjkujete opušštanje, nežžan i isceliteljski dodir, kontakt s prirodom, efekat prirodnog lečiliššta u urbanim uslovima, holistčki balans i jošš mnogo toga; ulazak u privatno more, Float Spa relaksacionu antistres terapiju i holističke masažže će vas potpuno opčiniti!


Float Spa je seansa senzorne deprivacije sa ulaskom u Theta stanje meditacije koja reprodukuje efekte Mrtvog mora na organizam ima blagotvoran i isceliteljski učinak. Efektom potpunog mentalnog i fizičkog resetovanja organizma, ovo spektakularno putovanje u svet iskonske tame, kreativnog univerzuma i beztežžinskog stanja predstavlja jedinstveni oblik relaksacije i revitalizacije.


Dizajniran i skrojen po meri urbanog, profesionalnog čoveka, visokih hedonističkih i estetskih kriterijuma Shen Medical Spa Centar je prvi medical spa u Srbiji. On nije wellness centar i ne nudi vam da budete viđeni. Naprotiv, Shen je mesto gde žželite da pobegnete od svih i od svega. Da budete sami u svojoj intimi. Shen omogućava da skrojite program opušštanja kakav vi žželite. 

Fotografije © Jelena Mitrović  

Kreativa i model © Jelena Višnjić / Diotima blog.
神 SHEN Medical Spa 

© SHEN Medical Spa 2014