Skintelligence

REVIDERM Skintelligence

Re-FRESH

Cleanse

Koža predstavlja svojevrsnu barijeru i prvu liniju odbrane našeg organizma i kao takva nalazi se pod konstantim uticajem štetnih agenasa spoljašnje sredine: mikročestica, tipa prašine, čađi, isparenja i bakterija.  

Redovna nega kože podiže njenu odbrambenu sposobnost. Uticaj spoljašnje sredine i stres smanjuju sposobnost regeneracije kožnog tkiva i osnova svake nege je nežno ali temeljno čišćenje.


Cleansing milk

Kompleks za nežno ali temeljno uklanjanje nečistoće i šminke. Kokosovo ulje, bisabolol, ekstrat breskve i drugi aktivni sastojci daju koži osećaj svilenkaste, glatke i hidrirane kože. Omogućava prijatnu, kompletnu čistoću i svežinu kože.


Thermal Tonic

Savršena dopuna mleku za čišćenje. Sadržaj visokih vrednosti minerala u kombinaciji sa aktivnim agensima za smirivanje kože poput aloe verae, bisabolola, alantoina i pantenola imaju opuštajući efekat i deluju na rekonstrukciju kože. Prirodna svežina postignuta bez alkohola ili parfema.                                                                                                                                     

Re-MOVE

Piling

Mrtvi, kornealni sloj ćelija daje koži umoran i star izgled. Temeljni piling uklanja nežno i efikasno gornji sloj ćelija kože. Aktivni agensi primenjeni nakon pilinga lakše i dublje penetriraju u tkivo. Koža je potaknuta na regeneraciju, što stimulativno deluje na Vaš ten koji vidljivo biva osvežen. 


Enzyme peeling liquid

Blagi enzimski piling liquid razbija i nežno uklanja kornealni sloj mrtvih ćelija. Bacillus fermentis i amilaza dovode do običnog dubinskog čišćenja i potiču kožu na regeneraciju. Čak i posle kratkog vremena korišćenja koža izgleda finija i lepše teksture.


Enzyme Peeling Paste

Divna je dopuna za Enzym Peeling Liquid: Ova jedinstvena krema-maska sa kaolinom i bisabololom suši se u okviru 5 min na koži. Otpadni materijal se lako i efikasno uklanja sa kože. Pokazuje optimalnu kompatibilnost sa kožom- čak i senzitivnom.Re-COVER

Masks

Zasnovano na poslednjim rezultatima kliničkih ispitivanja, naše maske za lice su praktične za upotrebu i ekstremno efikasne. Visoko aktivan, egzaktno harmonizovan kompleks za reparaciju tkiva, koji sadrži i vazoaktivne supstance i koži identične supstance vraća stanje kože u fiziološki balans. Okluzivni efekti omogućavaju dublju penetraciju u tkivo. REVIDERM maske postižu instant vidljive ali održive rezultate: depoi vlage se obnavljaju i bogati aktivni kompleks daje vidljive rezultate. Koža ponovo dobija elastičnost. Cirkulacija je intenzivno stimulisana i koža dobija ruzičast i svež ten. 


Repair Mask

Aktivna supstanca ekstrahovana iz kore cimeta stimuliše mikrocirkulaciju. Ćelije se obilato snabdevaju vitalnim sastojcima, čime započinje proces regeneracije. Maska sa trenutnim dejstvom za divnu i delikatnu ruzičastu put. 


Nourishing Mask

Ova krema-maska snabdeva kožu važnim lipidnim materijama, koje je štite od spoljašnjih uticaja. U isto vreme koža biva duboko i efektivno rehidrirana hijaluronskom kiselinom i drugim aktivnim materijama. Maska se brzo apsorbuje u tkivo i smanjuje potrebu kože za intenzivnom negom u najkrećem roku


Firming Gel Mask

Ovaj aktivni gel ima vazoaktivni tonizirajući efekat na kožu. Izuzetan sastav L - karnitina i lipida pirinčanog zrna, stimuliše ćelijsku ishranu. Pore se smanjuju, ten se vidno popravlja. Pravo je kick-off osveženje za umornu kožu. Re-FINE

Concentrates

Lepota nije pitanje godina. Na protiv, kada joj obezbedite vitalnost i blagostanje, omogućićete joj da izgleda mlađe, REVIDERM skin care kombinuje elegantno formulisane proizvode specijalno probranih aktivnih supstanci. Stimulišu se prirodni procesi regeneracije  koji su delotvorni u borbi protiv vidljivih znakova starenja. Dajte Vašoj koži potrebnu negu i struktura Vaše kože biće značajno unapređena.


ECM Repair Fluid – Repair

Extracelular matrix Repair Fluid je specijalno pripremljena proteinska komponenta za restrukturisanje oštećene kože. Crvenilo i iritacija se smiruju, dok je koža ojačana.


EGF New Cell Complex – Regenerate

Epider growth Factor Ovaj inovativni kompleks kombinovan sa vitaminima infiltrira naročito duboko u kožu. Proces regeneracije je stimulisan i koža se samostalno obnavlja iznutra. 


O2 Hydro Fluid

Obezbeđuje svežinu i čistu hidrataciju Vaše kože. Visoko aktivna kompozicija aktivnih sastojaka hidrira i revitalizuje kožu. Metabolizam kože se optimalno regeneriše, a mikrocirkulacija aktivira.


OPC Active Concentrate

Ovaj fluidni gel pruža koži negu visokim dozama OPC-Pycnogenol u kombinaciji sa vitaminom C i E. Ovaj već nagrađivani koncentrat i najmoćniji antioksidans današnjice hladi i regeneriše kožu u isto vreme. Idealni je dodatak dnevnoj i noćnoj nezi. Odlična nega za efekat glatke i osvežene kože.


Hyaluron Hydro Balance – Moisturise

Vlaženje kože je ključ lepote za osećaj svežine i optimalnog prijema aktivnih materija u kožu. Kornealni sloj se štiti od isušivanja. Hijaluron u isto vreme intenzivno hidrira gornje slojeve kože i daje koži gladak i zategnut, čvrst izgled. 


Vitamin C Skin Activator – Revitalise

Vitalnost i elasticitet kože su spoljašnji znaci mladosti. Vitamin C stimuliše kolagenu regeneraciju i u isto vreme štiti kožu od uticaja slobodnih radikala. Sa visokim dozama vitamina C, obezbedili ste Vašu kožu jednim od glavnih aktivatora vitalizacije i ponovne izgradnje vezivnog tkiva.


Vitamin C Serum

Visoka koncentrovani vitamin C serum u finoj formulaciji daje efekte duboko u koži. Vitamin C kompleks aktivira produkciju kolagena za vidljivo zategnutu i glatku kožu. Vitamin C takođe štiti od uticaja slobodnih radikala i daje vlažnost koži.


Lightening Crème

Ova specijalna krema za izbeljivanje kože sadrži jedinstveni kompleks za izbeljivanje, sa nežnim, ali efikasnim tretiranjem pigmentnih lezija. Antioksidansi štite kožu od daljeg oštećenja UV zracima. Boja kože postaje jasna i bela.
Re-LIFT

Relift

Nervoza, stres i napetost- Vaš svakodnevni život ogleda se na Vašem licu. Duboke bore i tenzija mišića lica spoljašnji su znaci Vašeg unutrašnjeg nemira. Poseban izbor, dobro formulisanih peptidnih komponenti čini specifičnu lekovitu formulu. Vidljiva relaksacija mišića lica i jasno smanjivanje veličine bora postižu se ovom jedinstvenom formulom. Jednostavno, mlađa koža bez injekcija. 


Argi-Syn® Decontract – relax & relift

Ultimativna anti-age krema za blistav izgled kože. Dva izuzetno efikasna peptidna jedinjenja stimulišu regeneraciju kolagena uz rešavanje opuštenog izgleda kože. Bore nastale izraženom gestikulacijom se vidno smanjuju, dok izdled kože biva oplemenjen. 

Opustite sebe i svoje lice.


Argi-Syn® Line Filler – relax & relift

Visoko koncentrovana krema za balansiranje napetosti kože lica i bora na licu. Pokazuje direktno dejstvo na fine linije i duboke bore. Dubina bora se vidno smanjuje, dok površina kože dobija finu teksturu. Intenzivna dnevna i noćna nega za regije izražene napetosti.Re-VIEW

Eye Care

Oči su ogledalo duše. Najizraženija ekspresija se pripisuje ovoj regiji lica. Koža ove regije je takođe veoma tanka i senzitivna. REVIDERM je posvetio veliku pažnju da proizvodi namenjeni nezi regije oka, imaju optimalnu kompatibilnost sa kožom i da su iako nezni, jako efikasni. Aktivne materije su jako pažljivo birane i imaju ekskluzivnu formulu.


Eye Glycosomen Gel

Jedinstveni nežni gel za regeneraciju zahtevne regije oka. Hranljivi proteini mleka su osnova podmlađivanja kože, dok hijaluronska kiselina prevenira nastanak malih bora. 


Eye C Perfection

Intenzivna nega očiju za minimiziranje bora sa dugotrajnim efektima. Vezivno tkivo je čvršće usled stimulacije neosinteze kolagena.

Hidrirajući proteini svile zaduženi su za svež izgled kože. Umorne oči se revitalizuju i nestaju tamne senke ispod očiju. Osnovni sastav kreme ima preventivni efekat na razvoj bora.


Eye Zone Perfection

Ovo inovativno pakovanje razvijalo se kao intenzivni tretman za senzitivnu regiju oka. Mini-lifting sa odmah vidljivim i dugotrajnim efektom protiv znakova umora i starenja.

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji Instant Lifting Bustera i kolagenom visoko koncentrovanih tupfera, peptidi kolagena penetriraju duboko u gornje slojeve kože i snabdevaju senzitivnu regiju oka značajnim aktivnim agensima. Koža postaje intenzivno glatka, hidrirana, čvršća. Otok i tamni prstenovi značajno se redukuju. Eye C Perfection daje perfektan izgled ovoj regiji, efektivno stimulišući sintezu kolagenaRe-BUILD

Regeneration

OPC Pycnogenol Crème

Dnevna krema sa izraženom atioksidativnim učinkom protiv starenja, pospešuje regeneraciju kolagenih vlakana i ojačava ćelije. Koža postaje glatka, a krvni sudovi kože stabilizovani i zaštićeni. Sadrži SPF 20, dajući koži dodatnu zaštitu od UV zračenja. 


OPC Crème Forte

Ova dnevna krema obogaćene formule sa duplom koncentracijom čistog OPC Pycnogenola nudi optimalnu negu oštećenoj i suvoj koži. Zahvaljujući balansiranoj konzistenciji aktivne materije, prodiru brzo u kožu ostavljajući za sobom osećaj glatke, svilenkaste kože. Zaštita kože SPF 20.


New Skin Formula Crème

Regeneriše i stimuliše kožu iznutra. Revitalizirajući faktori rasta kože, duboko penetriraju aktivirajući obnavljanje ćelija i ćelijsku deobu. Ova bogata krema daje koži novu energiju i vraća glatki, svilenkasti izgled umornoj i starenjem ostećenoj koži.


Barrier Repair Q10 Day – derma membrane system

Jedinstvena formula omogućava koži da obnovi svoju protektivnu barijeru- dermo membranski sistem.  Koža se restruktuira i štiti Q10 faktorom, i prevenira kožu od hipersenzibilnosti. Pruža celodnevnu UV zaštitu SPF 8 faktorom, 


Peptide AC Night

Koža se najefikasnije regeneriše noću. Inovativna kompozicija peptida pojačava ovaj proces , tokom koga dolazi do intenzivne sinteze kolagenih i elastinskih vlakana. Visoki kvalitet ekstrakta i vitamina A,E,C u borbi protiv slobodnih radikala popravlja kožnu teksturu.


AHA-ECM-Gel

Ovaj nežni voćni hladni gel koji sadrži alfa hidroksi amino kiseline (kompleks voćnih kiselina) i ekstraćelijski matriks, stimulira prirodnu ćelijsku regeneraciju. Čak i nakon par aplikacija koža vidljivo vraća tonus i vitalnost.

Optimalni rezultati se mogu postići redovnom upotrebom. Regenerišite svoju kožu ovim izuzetnim voćnim gelom.


AHA-ECM Crème

Ova jedinstvena emulzija za dnevnu upotrebu kombinuje efekte voćnih kiselina i inovativne regenerišuće supstance. Aktivne materije formiraju depoe unutar kože, dugotrajno je hidrirajući. Naročito pogodan za oštećenu, zrelu kao i problematičnu kožu.Re-PROTECT

Protection

Solar Skin Shield 30

Dermo-kozmetski krem-gel sa fotostabilnim UVA & UVB filterima(SPF30) preventivna je nega kože. Bio tehnološki peptidi nude aktivnu protekciju kolagenim vlaknima i jasno anti-age dejstvo usled UV zračenja. Dobićete svež i mladalački ten.


After Solar Repair

Regenerišući, sa efektom laganog hlađenja, losion za smirivanje kože nakon sunčanja ili solarijuma. Prirodne materije aktiviraju dugotrajnu hidrataciju kože, remodelujući je. Proces reparacije, unutar kože se aktivira u cilju protekcije solarnog oštećenja kože. Efektivno prevenira suncem izazvano starenje kože. Re-SHAPE

Body

Body Firming Gel

Kompleks aktivnih agenasa za zatezanje i stimulaciju cirkulacije kože i vezivnog tkiva. Važne aktivne materije kao što je L karnitin, aktiviraju ćelijski metabolizam i stimulišu pročišćavanje. Silueta tela vidljivo postaje čvršća i zategnutija, glatke konture. Specijalno preporučljivo za tretiranje celulita i strija. 


EGF-AHA Body LotionT

AHA odlubljuje kornealne ćelije na površini epidermisa i stimuliše ćelijsku aktivnost na nivou dermisa i epidermisa. Aktivni faktori rasta epidermisa direktno regulišu ćelijsku deobu i na taj način podmlađuju ćelijsku strukturu epidermisa. Veoma su važni u tretiranju celulita. Cutavit je kompleks aktivnih vitamina kože, koji jača i poboljšava epidermalni ćelijski sloj. Epidermin je kompleks prirodnih ćelijskih ekstrakta iz epidermisa i dermisa koji stimuliše biogenustimulaciju restrukturisanja epiderma. 


OPC Hand Impressions

Regenerišuća i hidrantna krema za ruke sa anti-age efektom za negovane i nežne, glatke ruke. Značajna količina OPC neutrališe slobodne radikale, aktivirana je ćelijska protekcija i formiranje staračkih pega se prevenira. Brzo se absorbuje ne ostavljajući mastan film. Možete osetiti zaštitni film s visokim sadržajem proteina svile.神 SHEN Medical Spa 

© SHEN Medical Spa 2014