Spa tretmani


Tajna bogova u službi vašeg tela.


Ponekad je čak i svemoćnim bogovima bila potrebna pomoć. U staroj Grčkoj, kod zdravstvenih problema savetovali su se sa bogom Panom-zaštitnikom prirode, koji je otkrio da naizgled običan cvet božura u sebi sadrži pravu riznicu čarolija zdravlja i lepote. Tako je cvet latinskog imena Paeonia postao čudesno rešenje za svakojake probleme koji su se javljali na koži brojnih boginja i nimfi sa Olimpa. Zahvaljujući božuru, one su bile večno mlade a njihova koža bila je negovana i svilenkasto glatka.


Legende o prirodnoj moći božura uskoro su počele da kruže i među ljudima, zahvaljujući čemu čovečanstvo je dobilo izvor mladosti – potpuno prirodan, siguran i dobar i izvanredno delotvoran način očuvanja plamena života u telu. Nekoliko hiljada godina kasnije, božur je opet u središtu pažnje, jer je kao nadahnuće i simbol postao osnova uspeha kolekcije PEVONIA BOTANICA.


PEVONIA BOTANICA je prvi izbor najprestižnijih SPA i wellness centara u čitavom svetu i jedna od najcenjenijih linija kozmetike za upotrebu kod kuće. Ovaj poznati brend  nudi izvanredno širok izbor, 250 različitih, prirodom natopljenih proizvoda i vrsta tretmana, koji svaki na svoj način rešavaju sve poznate probleme sa kožom. Tajna uspeha linije temelji se na doslednoj kombinaciji najsavremenijih otkrića nauke i najplemenitijih prirodnih supstanci.Spa tretmani by PEVONIA

Shen Medical Spa je u svoju bogatu ponudu uvrstio vrhunsku organsku spa kozmetiku za lice i telo, Pevonia Botanica.

Prepoznavši kvalitet i holistički koncept koji prati Pevonia Botanica, Shen na ovaj način zaokružuje svoj put prevencije i unapređenja zdravlja. 

Spojem vrhunske freeze-dried tehnologije i potpuno prirodnih, ručno branih sastojaka ova kozmetika, ne samo da se izdvaja od ostalih već se potpuno uklapa u filozofiju našeg poslovanja, dugoročnim efektima, bezbednosnim profilom i užitkom koji pruža.

Svaki tretman je putovanje, magični spoj lekovitih darova prirode i čudesnog dodira terapeuta koji Vas preko aromatične vulkanske magme, algi i elastina iz najdubljih mora, kavijara i sokova tropskog bilja vodi kroz čudesan svet boja, mirisa i dodira do esencije života.PEVONIA JE ORGANSKA KOZMETIKA VRHUNSKOG KVALITETA

Pevonia kozmetiku preporučuje savremena dermatologija. Kozmetika je zasnovana isključivo na prirodnim supstancama koje su ekstrahovane savremenom tehnologijom.

KOZMETIKA SA VIDLJIVIM EFEKTIMA ODMAH NAKON TRETMANA

Vraća prirodni sjaj kože. Pruža psihofizičku relaksaciju uz prirodnu aromu.

PEVONIA JE SVETSKI LIDER U PROFESIONALNOJ NEZI KOŽE

Dobitnik najprestižnijih svetskih nagrada u industriji lepote i nege lica i tela.


神 SHEN Medical Spa 

© SHEN Medical Spa 2014